LOGO | Homepage opnieuw laden

praktijk voor Stem en Persoonlijke Ontwikkeling

Anjo Jorritsma - Wageningen

HARTCIRKEL WAGENINGEN  - Achtergrond informatie  

Voor posts zie ook:  Hartcirkel | Facebook 

We leven in een veranderende wereld; de oude structuren werken niet meer, waardoor velen zich ontheemd / verdwaald / vervreemd voelen. Het nieuwe staat klaar om ont-dekt te worden. Dit is een uitdaging voor ons allemaal.

Het is aan ieder om dit uitdagende pad te lopen, in verbinding. Dat betekent dus niet dat je in je eentje hoeft te lopen. Door samen te komen, samen te ZIJN, kunnen we van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar bemoedigen, elkaar helen. 

 • Hartcirkel voor iedereen van 18 tot 181
  NATUUR - DELEN - LUISTEREN  ........
  Levendige en helende uitwisseling mmv  Andrea SteensMarco van Schaik en Anjo Jorritsma (van deze site)

  Data 2022: 
  Zondagen: 25 september, daarna na  4 tot 7 weken
  Bijdrage per keer 5 - 20 euro of donatie naar draagkracht 

  WAAR? Praktijkruimte in Wageningen of op locatie in de natuur

  BEGELEIDERS 
  - Andrea Steens – pelgrim, healer, intuïtief wandelbegeleider, lichtwerker 
  www.wandelenmetandrea.nu 
  - Marco van Schaik – natuurcoach, ceremonieleider, lichtwerker, wetenschapper
  www.visionquestnatuurretraite.nl
  - Anjo Jorritsma – stem- en spiritueel coach, muzikaal leider Bedside Singers Wageningen, lichtwerker
   www.ontdekjestem.nl

HARTCIRKEL
In een cirkel zijn we allemaal nodig en evenveel waard. Aandacht zonder oordeel is de kracht van een cirkel.  Een cirkel is een soort ceremonie, waarvan onvoorwaardelijke liefde de basis is. Alles wat in de cirkel wordt gedeeld of gedaan, heeft hierdoor veel zeggingskracht en kan heling bieden. We gebruiken hiervoor een praatstok. Degene die de stok neemt heeft de aandacht.

We zullen starten met een reinigingsceremonie en daarna de cirkel openen. We delen, luisteren, zullen stil zijn. We verbinden ons met de kracht van de natuur.
Na de deelronde kijken we wat zich aandient voor de rest van de middag.   Dat kan een lied zijn, een terrasje pakken, trommelen, een meditatie, een ceremonie op een mooie plek in de natuur. We eindigen met een intentie voor de komende tijd.

Hartcirkel - Waarom bieden wij dit aan?
Wij zijn alle drie lichtwerkers. Hooggevoelig, helderwetend en/of -voelend. Dankzij vaak pittige uitdagingen zijn wij in contact gekomen met ons levenspad.
Mogen zijn wie je werkelijk bent in deze wereld zien wij als een grote gave en uitdaging. Daarom is het fijn om met mensen te zijn met dezelfde wens en uitdagingen.

Een belangrijke ondersteuning en handvat afgelopen jaren is voor ons de Hartcirkel van Henriette Nijland, waar we elkaar hebben ontmoet. We zijn dankbaar dat we haar op ons uitdagende pad hebben gevonden om met ons mee te lopen. (Zie interview www.youtube.com/watch)
Nu is het tijd om wat we in huis hebben door te geven en ruimte te bieden. Voor ons een leerzame nieuwe ervaring.

Alle tekenen wijzen erop dat het tijd is om ons leven op aarde in overeenstemming te brengen met wat goed is voor de aarde. De aarde vraagt duidelijk om gezond en eerlijk, om authentiek en liefdevol. Dat is niet wat we als vanzelfsprekend meekrijgen en om ons heen zien. Door liefde in ons eigen hart toe te laten kunnen we weer In verbinding zijn met alles wat leeft. Door samen een sfeer te creeeren, waarin je jezelf mag zijn, kunnen we onderzoeken wat je eigen stem zegt en deze trouw te zijn, door alle ongemak en twijfels heen. Maar laten we vooral niet vergeten om samen te lachen en plezier te maken.

INFO en OPGAVE:
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / Anjo T: 0317421793 of 06 58832318
Je kunt je opgeven voor 1 of meer cirkels of om op de mailinglijst te komen.
Je kunt ook op afstand meedoen met een cirkel. Laat dit dan ajb aan ons weten.

Bronnen van inspiratie:
Angaangaq, groenlandse spiritueel leider, spreker bij de VN namens de natuurvolkeren
Christina von Dreien
Henriette Nijland

 

 

 

Copyright © 2009-2023 Ontdek je Stem. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen in Joomla 1.5.23.
Template-ontwerp en implementatie door Joost v@n Meeteren.